If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пред мене го сипваха, не са ме метнали. Явно самото масло нещо не е бил в ред
Колега за в бъдеще взимай масло само от проверени места. Даже не е важна толкова марката колкото да е истинско. У нас за съжаление има ментета на почти всички марки а това нашите коли не го понясят. Иначе не се притеснявай, попаднал си на правилния сервиз и колата ти ще се оправи
според мен колата е била тръгнала карал съм със статоил 10в40 перфектно ми беше нисък клас масло наистина но нямах никакви проблеми с него .. да не говорим че и на бой държеше с него
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
според мен колата е била тръгнала карал съм със статоил 10в40 перфектно ми беше нисък клас масло наистина но нямах никакви проблеми с него .. да не говорим че и на бой държеше с него
На здрав мотор няма да има проблем. Ясно, че е тръгнал...
Мен винаги ме е притеснявало долнището и мазането, но моя варел на близо 60 000км даване на газ, гонки, 8000оборота, долу основни нови, биелни почти нови.
Друг е въпроса със сегментите, с които може да се бръснеш
Е не карам със Статоил де...
е при теб е друго нещо да мноого газ и даваш няма как с масла от тоя род да не говорим че и мотора има много повече сила от 1.8 т.с. стоков и тия обороти даже се учудвам че си само за сегменти
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
И нисък клас да е, ако е оригинално, няма как просто за един дена да му скапе мотора, ако разбира се не се прави на рацер. Масово в сервизите се ползват наливни масла, само че кой може да ти гарантира, че не е някакво яко менте (както изглежда е било в случая). Какво е това масло, което след един ден да не може да направи налягане? Всеки може да си отговори
Датчика на маслото се намира от задната страна на блока,някъде около втори цилиндър,ако проблема е в датчика след смяната му ще угасне веднага,но ако си чел горните коментари един колега каза,че на Алфа рядко заминава датчик,той представлява една съчма и пружинка.Съвета ми е да се замери налягането на маслото.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
ами този от който е купих ми каза че го е сменил но не знам какво е направил и искам да го погледна.от БГ. до Германия е дошъл така а и аз е карам тук към 1000 км и не е имало проблем но сега трябва да се върна до БГ. с нея. 1.5 ТС 120 к. сега ще е снимам да видите какво изписва
Дано да е от датчик,кога свети или предветва,на празен ход,студена,като загрее?
Това масло за сефте го чувам,да не е мобил.Кога светва лампата постоянно ли или ако не в какви моменти.
Comment